tjäna pengar på shopping

Byte av elcentral

När vi flyttade in i vårt hus förra året så gick en äskring efter några dagar. Då märkte vi att alla säkringar i huset var omärkta, det saknades alltså en lista som talade om vad varje säkring hade hand om. Med två stycken elcentraler och sådär närapå 30 säkringar var det en utmaning att hitta rätt säkring. Det tog sin tid men till slut så bytte jag 4st och vips så var strömmen tillbaka.

Det var då vi bestämde oss att vi måste göra något åt saken. Tog bara ett 1 år innan vi kom till skott nu har vi bytt elcentralerna i vårt hus. Två stycken. Känns bra med att allt är dokumenterat och automatsäkringarna kommer underlätta vid framtida felsökningar.

Byte av elcentraler

Dessutom jordades alla vägguttag och lampkontakter, alla vägguttagen, lampkontakter och strömbrytare byttes ut mot jordade versioner. Nya jordfelsbrytare har installerats för köket, elpannan och resten av huset. Känns bra att om en säkring skulle gå i v-rummet så klipper den inte köket och elpannan.

Elfirman som gjorde jobbet, Tjolöholms EL AB, gjorde ett grymt bra jobb. Snabba som attans, trevliga, alltid på plats på utsatt tid och noggranna. Valet var inte så svårt då hela vår ”klan” har anlitat dem och varit nöjda med deras arbete. Grymt bra jobbat Richard och Philip.