tjäna pengar på shopping

Tjäna pengar

Alla gillar vi att känna att vi har extra pengar i plånboken. Ibland kan det vara av stor hjälp att bara ha ett tillskott på lönen. Idag är det lättare än många tror att tjäna pengar. De flesta har egna, personliga hemsidor. De tillhandahålls gratis och kan användas som verktyg för att visa andra vad vi gör. Du har förmodligen hört det förut, men det är fullt möjligt att tjäna pengar på din hemsida! Genom att placera annonser på din hemsida har du en stor potential att tjäna pengar. Detta kallas affiliatemarknadsföring.

Tjäna pengar affiliatemarknadsföring

Hur fungerar affiliatemarknadsföring?
När folk går in på din sida och ser en annons som de finner intressant och klickar på den får du betalt. Ju fler klick du får, desto bättre; dina inkomster kommer gradvis att stiga när din hemsida blir populärare och får fler besök.

Det är dock inte troligt att du blir rik på endast din personliga hemsida; det är ändock ett bra sätt att börja på. Det finns stora chanser att du i framtiden påbörjar en ny hemsida som du lyckas tjäna pengar på. Du kan registrera dig på ett s.k. affiliatenätverk, där du får betalt för att saluföra företags produkter. För att lyckas med detta bör du använda affiliateprogram och annonsörer som passar dina besökare. Om din hemsida t.ex. handlar om husdjur är det en god idé att använda annonsörer som säljer djurmat, veterinärtjänster och dylikt. Du vill ha annonsörer som inte endast ger dig pengar utan även gör din hemsida mer attraktiv. Att ha annonser om idrotter och bilar lär knappast ha någon positiv effekt på en hemsida om husdjur.

När du har din hemsida färdig bör du införskaffa många annonsörer. Det finns många företag på internet, så kallade affiliatenätverk, som kan hjälpa dig med detta. Du kan även få statistik på din hemsida via nätverken; det kommer även finnas möjlighet att se hur mycket du tjänar och hur du får betalt. När du väl har annonser på din hemsida kommer du att kunna kolla dina framsteg själv.

Behöver du hemsida?
Jag har tidigare skrivit ett inlägg om hur man skapar gratis hemsida snabbt och enkelt.  Annars ta en titt på BYGGHEMSIDA.SE för enkla gratis guider hur du bygger hemsida från grunden. Där kan du bland annat läsa en steg för steg guide hur du gör en hemsida med wordpress.

Tips:

När du registrerar dig på ett affiliatenätverk är det lätt att få intrycket att de begär mycket personlig information. Detta är en nödvändighet för att du ska få betalt – seriösa affiliatenätverk missbrukar inte informationen de får tillgång till. Överväg dock noga vilket affiliatenätverk du går med.

Du kan dessutom läsa mer om hur du skaffar dig extra inkomster på Arbetahemma.nu

Svenska affiliatenätverk som jag rekommenderar och använder själv. Dessa betalar ut i tid.

Adrecord

Tradedoubler

Adtraction

Scandicpartners

Partner-Ads