tjäna pengar på shopping

Handla billig mat hos Matsmart

Visste du att du kan spara pengar på dina matinköp och hjälpa till att minska matsvinnet? Gör som jag och flera andra och börja handla din mat på Matsmart.se.

Matsmart gör det möjligt att handla billig mat på nätet och minska matsvinnet. Varje år slängs nästan 1 MILJON TON mat och ca hälften är matsvinn. Hade vi konsumenter tagit vara på maten bättre hade inte siffrorna sett ut så här.

Många kastar mat bara för att bäst före-datumet är passerat. Varför? Okunskap kanske?

Bäst före-datum:
Bäst före-dag är endast en rekommendation av tillverkaren där de garanterar exakt samma kvalitet, smak och textur som vid tillverkningstillfället. Men faktum är att produkten kan ätas i veckor och i vissa fall tom månader eller år efter att datumet passerat.

Sista förbrukningsdag:
Sista förbrukningsdag sätts på varor som tillverkaren bedömer snabbt kan försämras och bli en hälsorisk, exempelvis rå fågel och fisk.

I vår familj handlar vi ofta på Matsmart och det är alltid lika spännande att få deras nyhetsbrev för att se vilka erbjudande de har. Vi handlat allt från välling, kaffe, snacks och tom hälsokost som proteinpulver och proteinbars. På dessa produkter kan man verkligen göra bra deals. I många fall är bäst före-datumet minst 1-3 månader och på vissa produkter tom flera år.

Har du inte provat Matsmart så tycker jag ni ska göra. Finns pengar att spara.

Spara pengar på matinköp med MatSmart