tjäna pengar på shopping

Nystart 2012

Förra året ungefär vid denna tid så började jag med LCHF dieten. Egentligen är det inte en diet utan en livsstil skulle jag kalla det. I februari 2011 vägde jag 96 kg. Under perioden Feb – Juni 2011 gick jag ner 10kg. Sen kom semestern och en väldigt stressigt höst på gamla jobbet som var jobbigt även psykiskt. Självklart resulterade detta i att jag åter igen åt en del kolhydrater dock i en mer balanserad kost. Dock blev träningen lidande i några månader p.g.a.. del del resande i tjänsten.

Men nu är det nystart 2012 som gäller. Min vikt verkar ha stabiliserat sig på 90kg sen några månader tillbaka trots julmat och allt vad det innebär. Målvikten är satt till 80kg som jag ska försöka nå till innan min semester i slutet på Juli månad. Det blir LCHF igen och försöka ta mig till gymmet minst 2 gånger i veckan ev. 3 om jag ska dit även på söndagar.

Som ”löneslav”, familjefar och egen företagare så är ledig tid något av bristvara så jag får fördela den väl mellan alla måsten och aktiviteter och engagemang.

Kommer försöka kommentera och uppdatera min resa när tillfälle ges.