tjäna pengar på shopping

Semestern är slut

Sitter här och försöker sammanfatta min 3 veckor långa semester som är till ända. Det känns som tiden går extra fort när man är ledig eller har roligt. Är det bara jag som känner så?

Semestern började med den årliga grabbhelgen på Orust. Vi hade bra väder hela helgen och massor med god mat, cigarrer och dryck. Tyvärr blev det inget fiske i år då vi saknade chaufför som kunde köra ner till båten som tyvärr ligger en bit bort.

Det blev en resa i år igen till High Chaparall. Ni vet den där Western nöjesparken som ligger i närheten av Hillerstorp? Vi åkte dit med några goda vänner och deras son som är lika gammal som våran dvs 6 år. Sönerna sprang runt och pangade på allt och alla. Vi åkte självklart också tåget som blir alltid överfallen. Vi fick specialplatser på tåget – Vi fick sitta i finkan aka buren under resan gång. Sen tog vi också en tur till Old Mexico för att se Zorro föreställningen med mycket svärdfigher och explosioner. Tillbaka resan gick med ångbåten som fick saktare än en snigel på sömnmedel. 😉

Blev en resa till Nordens Ark också för att se på alla djuren och därefter hälsade vi på en polare i Kungshamn och tog ett dop i havet. Helt galet mycket folk och det var varmt som fan den dagen.

Ett besök i Halmstad hann vi också med. Hälsa på päronen och syrran. En dag gjorde vi utflykt till Skånes Djurkpark som ligger i Hörby. Det var helt OK där. Fanns en del djur som ungarna fick klappa och annars en trevlig promenad. Mycket billigare än Borås Djurkpark som tyvärr har enligt mig skithöga priser. Ännu en solig och varm dag. Synd att klaga.

Jag pch frun fick äntligen till en barnfri kväll när vi var nere i Halmstad. Morsan tog hand om båda barnen och de hade skött sig bra, tom lillan som har problem med sömnen. Jag och frun åt middag med min syster och hennes pojkvän på Wild West Steakhouse i Halmstad. Det har en bra meny, bra priser och maten var god. Man kan tom beställa öl på 1l bägare. Perfekt!

Min sista semestervecka gick åt till att riva vår gamla altan och förbereda inför byggandet av det nya altanten som kommer bli lite större än den gamla då vi vill gärna ha liten plats där vi även kan njuta av morgonsolen. Kanske kommer bilder på eländet senare. Då jag börjar jobba i morgon så tar svärfar hand om byggandet på hans semester och det tackar vi för.

Inte nog med det så började inskolning för sonen på fritids denna vecka. Det gick över all förväntan. Började med några timmar och de andra dagarna ville han vara där längre och ville knappt gå hem. Tror det kommer gå bra när allt drag igång på riktigt om en vecka. Då ska även lillan skolas in på dagis. Det kommer blir tuffare tror jag.

Sammanfattningsvis man jag säga att jag inte kan klaga på vädret under de 3 veckorna. Det har varit varmt, soligt och fint 99% av tiden. D