tjäna pengar på shopping

Ta kortbetalning med iZettle

iZettle erbjuder både företagare och privatperson ett lättare och billigare sätt att ta kortbetalningar. Allt sköts via en app och en Chip & PIN läsare som kopplas via bluetooth eller wifi till en smartphone eller tablet. Jag använder den själv tillsammans med min Android mobil och sambos Iphone.
Den stora fördelen med iZettle är att har inga fasta månadskostnader och man betalar 2,75% ner till 1,5% per transaktion beroende på hur mycket man omsätter.

Inga andra avgifter tillkommer! Dessutom har iZettle ingen bindningstid, vilket betyder att du kan prova i lugn och ro utan att förbinda dig till något. Det går snabbt och enkelt att skapa ett konto på iZettle.

Fördelar med iZettle:

• En lösning som fungerar för både iOS och Android
• Inga fasta avgifter
• Betalar endast per transaktion
• Ingen bindningstid eller krångliga blanketter
• Chip & PIN kortläsare

Perfekt för dig som ställer ut på mässor, marknader, loppis, säljer på blocket eller Tradera och vill kunna erbjuda köpare att betala med kort när de hämtar sina varor. Det är fortfarande många som inte ha SWISH eller vill göra en inbetalning i förskott samtidigt som det är jobbigt att hantera kontanter då de flesta bankerna hanterar inga kontanter.