tjäna pengar på shopping

Administrera dina WordPress bloggar med ManageWP

Om man har precis som jag många hemsidor som är byggda på WordPress så märker man rätt snabbt att det krävs en hel del tid att behöva logga in på alla sidor och uppdatera dem manuellt.

Sen en bra tid tillbaka finns det en trevlig tjänst som heter: ManageWP.com
ManageWP låter dig helt enkelt administrera alla dina WordPress installationer via en kontrollpanel. Man kan alltså uppdatera 10 bloggar via EN knapptryckning på typ 2 sekunder. I samma kontrollpanel kan man även ta bort alla spam kommentarer från sina bloggar, uppdatera alla plugins , ta backup på ens sidor och mycket mer.

WPPLUGIN.SE kan ni läsa ett bra inlägg om ManageWP

Är det någon annan som använder ManageWP?

2 svar på ”Administrera dina WordPress bloggar med ManageWP”

 1. Använder inte ManagewP och skulle aldrig göra det. För många av ens bloggar lär ju drabbas negativt ifall någon hackar ManageWP. Onödigt att ta risken.

  • Hej Mikael

   Det finns tyvärr alltid en risk att någon försöker hacka tjänster som ManageWP eller tex Gmail. Skulle någon hacka Google / Gmail så blir konsekvensen lika förödande som om de skulle lyckas hacka ManageWP.

   Vad jag vet så erbjuder ManageWP ”two-factor authentication” dvs att man måste ange en kod som skickas till ens mobil via SMS för att kunna logga in förutom det vanliga lösenordet. Sen så använder ManageWP även OpenSSL.
   Här finns lite att lasa om hur de hanterar säkerheten.. https://managewp.com/how-managewp-handles-security

   Jag tycker att ManageWP funkar bra och att säkerhet är tillräckligt hög tills något annat bevisas.. Det gäller att inte slarva med backuper helt enkelt 😉

   Har du tips på alternativa tjänster som du tycker motsvarar ManageWP tjänst och är ”säkrare” så får du gärna tipsa om dem.

Kommentarer är stängda.