tjäna pengar på shopping

Cigarrträff på Lejonberget med Götheborgs Cigarrsällskap

Igår var jag på en njutningsevent / cigarrträff tillsammans med andra medlemmar från Götheborgs Cigarrsällskap. Vi möttes upp kl 17:00 i Alingsås och blev totalt 17st deltagare.

Första punkten på agendan var en tur genom staden puffandes på en cigarr för att se på Lights in Alingsås men tyvärr vägrade solen gå ner tillräckligt fort så den rundan blev avkortad. Istället gick vi vidare till MX Rockbar för en liten förrätt som bestod av en klassisk silltallrik.

Därefter tog vi oss vidare till Lejonberget som är en mycket imponerade anläggning måste jag säga. Den har även skön historia. Lokalerna var mycket imponerande och den totala ytan som ligger i berget var runt 1500m2. Lejonberget passar bra till bröllop, fester and andra arrangemang. Det finns kök, sovsalar och inte minst en trevligt lounge med en väl laddad humidor. Värt att noteras är att det finns ingen som helst mobiltäckning när man kommer inomhus.

Vid middan låg dimman tätt i ”grottan” där vi åt. Det gick åt totalt 4 cigarrer igår och det är inte varje dag man rökar så många.

Om du bor i Göteborg med omnejd och gillar röka cigarrer samt vill träffa likasinnade så bli medlem i Götheborg Cigarrsällskap. Förutom att du får träffa en massa trevliga människor så får man även rabatt på cigarrer och tillbehör hos några utvalda cigarrbutiker och får komma med på liknande träffar som den på Lejonberget.