tjäna pengar på shopping

Joors mobilt bredband för 0kr / månad

För några månader sen fick jag en inbjudan för att kunna skaffa och surfa med Joors mobila bredband. När jag skaffade startpaketet så köpte jag även deras USB modem ZTE MF669.

Vad är Joors?
Joors erbjuder mobilt bredband för 0 kr per månad helt utan månadsavgifter eller bindningstider. Tjänsten är reklamfinansierad och man får ibland se lite reklam när man surfar. Det ingår 2GB mobilsurf varje månad. Behöver man mer så kan man lätt köpa till extra kapacitet på 2GB eller 5GB.

Joors använder sig av Telias mobila nät så det är bra täckning. I och med att vi har hemma både IPAD 2 och Samsung Galaxy Tab 10″ så har jag haft möjlighet att prova Joors även på surfplattorna och det har funkat bra. Det är bara att ladda ner Joors appen från respektive App market. Min sambo har använt det på hennes lilla laptop och jag har använt det även på min Macbook Air. Hastigheten är klart godkännt men tänk på att det kan variera beroende på vart man befinner sig. Man störs sällan av de få reklam som dyker upp när man surfar.

Jag har provat med sk ”hotspot delning” från min Samsung platta och det fungerar bra.

För att kunna få Joors så krävs det än så länge en inbjudan. Jag har totalt 20st att ge bort. Så om någon vill ha en inbjudan så kommentera nedan så skickar jag en invite till er.

Om ni vill tacka mig för ni har fått en Joors invite så får ni gärna sprida inlägget vidare typ på Twitter, Facebook, G+ eller på andra sätt. 🙂

**** UPPDATERAD 14-05-02 ****
Joors lägger ner verksamhet i Juni 2014. Väldigt tråkigt. Nu finns det inte så många aktörer kvar på marknaden.

18 svar på ”Joors mobilt bredband för 0kr / månad”

  1. Hejsan.

    Detta låter väldigt intressant.
    Så om du skulle ha någon invite kvar så får du mer än gärna skicka en till mig.

    Mvh
    John

  2. Hej, detta låter intressant! Har du en ”Invite” kvar så får du gärna maila en till mig. Tack på förhand. Mvh Helen

Kommentarer är stängda.