tjäna pengar på shopping

Fullt upp och lite till

Har varit lite frånvarande från bloggen. Det har varit lite mycket att göra på jobbet. Har dels hunnit med en resa till Italien och Milano för att kolla på F1 live på plats. Det var grymt. Vi hade helt OK platser också i näst sista kurvan innan målrakan. Vilket ljudet det var på bilarna. Synd att Kimi inte vann.

Sen har det varit mycket på jobbet med möten, brandsläckning och kundvård på hög nivå.  En del större problem har åtgärdats och en del nya har tillkommit vilket kräver en del resurser, tid samt energi. Men jag ser ljuset och blickar framåt mot nya projekt som förhoppningsvis inte kommer att kantas av alla tidigare problem.

Nu märks det även att hösten och vintern är på ingång. Inte alls kul. Körde till skogarna i Bengtsfors trakten i fredags och det snöade en del där ute. Var inte kul att ligga och köra med sommardäck i 50 km/h när man hade en tid att passa. Men det gick bra. På vägen hem övergick snöandet till regn och nån plusgrad.

I helgen var vi på dop och blev faddrar till en liten sötnos Moa. Barn nr två för familjen Franks som är mycket goda vänner till mig och min sambo. Både jag och Hugo åkte dessutom på förkylning vilket inte är någon höjdare.  Med mitt tidsschema för denna vecka så har jag inte tid att vara sjuk. Ska till Stockholm torsdag och fredag på viktiga möten.

Det var alles för den här gången .. vi kanske ses på vägarna… Jag snittar just nu ca 200 mil / veckan .. haha.. vansinnigt.