tjäna pengar på shopping

Ny TV Sony KDL-52W5500

Igår kom nya TV. Min gamla trotjänare 50″ Sony KDF-50E2010 gav upp i söndags endast 30min innan F1 starten. Själva TV är det inget fel utan det är lampan som är kaputt. Den har väl gått sina 8000h och bestämde sig att det var dags att lägga av.  Efter mycket letande så går det köpa nya lampor men dem kostar en slant och håller som sagt bara 8000 tunnar,  Så istället för en ny lampa så blev det alltså en ny TV och en SONY KDL-52W5500. Denna är TV är 2″ större än den gamla. Kunde knappast med att köpa en mindre ju 😉

KDL52W5500

Har bara haft TV en dag och jag är nöjd. Den är värd varje krona. Bilden är grym bra och TV är FULLHD och matchar bra ihop med min PS3.  Den har även stöd för DLNA kompatibla (Digital Living  Network Allicance) produkter så att man kan visa bilder, spela musik och se på videon över nätverket. Den hittar min NAS DLINK DNS-323 men inte min dator.. Undersöker vidare varför inte.

Mer info om TV finns här.. SONY KDL-52W5500.