tjäna pengar på shopping

Funderar på en ny mobiltelefon igen

Jag gillar min Samsung Galaxy S3 men i och med att jag är tekniknörd så är suget efter att ha det senaste alltid där. Jag har även tittat på Nexus 4 då jag också äger Nexus One som jag tyckte var grym. Nexus One använder jag faktiskt fortfarande dagligen.

I helgen var jag och klämde lite på nya Sony Xperia Z. Telefonen som ska vara både dammtålig och vattentät upp till 1 meter. Den borde alltså klara av lite regn och om man spiller nåt på den tex kaffe eller drink. Telefonen har en display på hela 5 tum med en upplösning på 1920×1080 pixlar. Mycket imponerande. Den har även en 13 megapixelkamera, fyrkärnig processor på 1,5Ghz från Qualcomm och 2 GB RAM. Den är också väldigt tunn, typ knappt 8mm. Mobilen har 16GB inbyggt minne som går att att utöka via micro-SD kort. Telefon har också stöd för 4G.¨
Mer info om Sony Xperia Z här..

Den kändes bra i handen och jag tyckte inte den var för stor alls. Är men van att använda en SGS3 så är det inga problem. Vi får hoppas att den snart får Android 4.2.

I veckan närmare sagt den 14 Mars så ska Samsung lansera nya Samsung Galaxy S4. Hittils har det inte kommit några konkreta specar om vad S4 kommer ha för hårdvara men rykten säger att den kommer nog bli en ”besvikelse”. Tidigare har alltid Samsung Galaxy S-serien varit ledande men nu verkar det som den bara blir en i mängden? Snart får vi veta om det blir så.

En annan mobil som kan vara intressant är HTC One. Den kommer med fyrkärnig processor på 1,7Ghz Qualcomm Snapdragon, 2GB RAM, 32/64GB internlagring, skärmen på 4,7 tum full HD och stöd för LTE (4G). Sen är skalet gjort i aluminium. Telefonen skulle ha släppts i mitten på Mars är nu framflyttad pga ”stor efterfrågan” till mitten på April istället.
Mer info om HTC one här.

Jag hoppas på att snart få klämma på både på S4 och HTC One och så får jag se vad som jag kommer att välja. Det lär i alla fall bli en ny mobil till sommaren.