tjäna pengar på shopping

Google+

Google’s nya sociala tjänst Google+ befinner sig fortfarande i BETA men man har dock valt att öppna Google+ för att ta in en del nya testare av tjänsten. Igår fick jag min invite och efter några försök kom jag in. Det är hårt tryck på tjänsten då ALLA vill ha en egen invite och Google+ verkar reglera intaget hur dem själva vill. Så har du fått en invite men inte kommer in så vänta några timmar och försök igen.

Så vad är Google+ egentligen. Man kan säga att det är en konkurrent / utmanare till Facebook.

Google+ har följande funktioner:

Google+ Profiler
Google+ Profiler har funktioner som att kunna sätta vem/vilka som ska få se profilen, vem som ska kunna kontakta dig, ändra profilbild, ändra profil mm.

Google+ Gnistor
Gnistor letar efter videor och artiklar som den tror att du gillar, så när du är ledig har du alltid något att titta på, läsa och dela.
En feed som uppdaterad beroende på vad du gillar.

Google+ Huddle
Med Google + Huddle är tänkt till för gruppchatt där man bjuder in sina vänner eller kollegor att delta inom olika ämnen.

Google+ Hangouts
Google+ Hangouts är en videochatt funktion där man kan videochatta med folk i ens kretsar.

Google+ Kretsar
I Google+ kretsar ordnar man sina kontakter i olika kretsar som tex familj, vänner, arbeta och liknande. En kontakt kan vara med i flera kretsar.

Google+ Foton
Likvärdig funktion som Facebook album där man kan dela ut bilder, album och tagga folk. Dock är skillnaden att man kan välja vilka som ska se ens bilder beroende på vilken ”krets” de tillhör.

Google+ Instant upload
Instant upload låter dig ladda upp bilder och video direkt när du tar / spelar in dem med dem via din mobiltelefon.

Några saker som jag gillar med Google+ är att man kan använda sig av tex fetstil eller kursiv still när man uppdaterar sin status eller profil. Det är även lätt att begränsa vem och vilka som kan se ens statusuppdateringar baserat på vilken krets de tillhör. Mycket smidigare än jämfört med Facebook. Google+ har också en snygg, gratis  och användar app till Android mobiler som man hittar på Google Market.

Detta var lite kortfattat om Google+ tjänsten. Mer kan man läsa på den officiella sidan Google+.

Det ska bli spännande att se hur Google+ kommer att utvecklas och när dem öppnar portarna för allmänheten. Jag hoppas också att det inte kommer bli samma flopp som Google Wave.

Vill du ha en Google+ invite så lämna en kommentar så ska jag försöka skicka en! Kom ihåg:

Sharing is caring!  Dela gärna vidare detta inlägg som tack för att ni får en invite!

OBS!!
Just nu funkar det att bara skicka invites till GMAIL adresser. De som använder sig av Google Apps eller andra epost leverantör kan ha svårt att skapa konto.

Uppdatering 2011-08-03
Nu har jag fått 150st invites.  Klicka på denna länk för att få en Google+ invite direkt.  När dem tar slut så så får ni lämna en kommentar så får jag bjuda in er ”manuellt”.

170 svar på ”Google+”

  • Hej Mathilda

   Antingen så klickar du på länken ovan i inlägget eller så får du lov att återkomma med din GMAIL adress så att jag kan skicka en länk till dig.
   Utan en GMAIL epost så funkar det tyvärr inte.

   MVH, Martin

 1. Hej Martin,

  Om du kunde skicka mig en invite till Google+ vore det guld. Tack så mycket.

  Twittrar ditt blogg inlägg.

  Ha det bra

 2. Hej

  Tar gärna emot en invite om det finns möjlighet.

  Tack på förhand &
  Ha en bra sommar

Kommentarer är stängda.