tjäna pengar på shopping

Joors mobilt bredband stänger ner i Sverige

Joors som erbjöd reklamfinansierad mobilt bredband helt utan månadskostnader meddelar nu alla kunder att de lägger ner verksamheten från och med 10 Juni 2014.

Viktigt meddelande från Joors
Ditt abonnemang från Joors avslutas
Joors har sedan 2012 erbjudit mobilt bredband helt utan månadsavgifter. Vi skapade världens första reklamfinansierade bredbandsoperatör och har fått många nöjda, engagerade användare.

Vår affärsidé var utmanande, vi har satsat väldigt mycket tid och pengar på Joors, men nu har vi inte längre möjlighet att fortsätta vår verksamhet som en svensk operatör. Vi tvingas därför avsluta alla abonnemang den 9 juni 2014. Vi är väldigt ledsna över att behöva göra detta och beklagar verkligen att tjänsten måste stängas ner.

Vi planerade att lansera många nya funktioner. 4G, mobiltelefoni, stöd för smartphones och mobila routers är bara några exempel på funktioner under utveckling.

Än en gång beklagar vi att Joors måste stängas ner. Vi förstår att detta kan ställa till det för er som inte har någon annan uppkoppling tillgänglig. Vi skulle väldigt gärna vilja fortsätta, men det är helt enkelt inte möjligt längre. Tjänsten kommer som sagt fortsätta att fungera till den 9 juni 2014.

Vi tackar alla användare för den här tiden, vi har fått mycket positiv feedback under de här åren. Har du några frågor är du välkommen att kontakta support@joors.com.

Hälsningar alla på Joors

Jag har själv använt mig av deras tjänst och det har fungerat förvånande bra. Den lilla reklam som visades var inte alls irriterande eller störande.

Det enda fungerande alternativ idag är Wifog. Wifog erbjuder obegränsad surf för 0kr/månad. Man tittar på reklam för varje 100MB data du använder eller varannan timme beroende på vad som kommer först. Du som har en mobiltelefon kan dessutom få 120 minuter samtal och 200 SMS varje månad också.

De andra liknande tjänster verkar bli uppköpta av större drakar för att sedan läggas ner. Vi får se hur länge Wifog finns kvar.