tjäna pengar på shopping

Miljonlotteriets bluff brev

Jag är säkert inte den ende som får oönskade brev från Miljonlotteriet. Dessa hamnar direkt i papperskorgen. Det spelar inte heller någon roll om man ringer och ber de upphöra med sina utskick. Det kommer nya ändå.

Miljonlotteriets senaste brev utskick är verkligen en bluff. Se bilden nedan.

Miljonlotteriets bluff brev

I brevet kan man läsa att jag har skapat ett användarkonto på deras webbplats och att jag nu kan logga in via ett kundnummer och lösenord. Ren bluff med andra ord.
Brevet i sig innehöll inget kundnummer och jag har fortfarande till dagens datum inte fått svar på mitt epost till deras kundtjänst. Jag tänker inte heller slösa min tid på att
behöva ringa dit.

Jag har aldrig varit kund hos miljonlotteriet och kommer fortsätta att bojkotta Miljonlotteriet. Jag handlar inte av företaget / organisationer / förening som inte respekterar
gällande lagar och regler om oönskad reklam.

Miljonlotteriet är tyvärr inte kända för att vara ärliga. Här kan man läsa tex om ett fall där miljonlotteriets säljaren ändå tecknade en spelprenumeration trots att kunden sagt nej.

Flera andra fall kan man läsa om på bla. Knyt.se – Arkiv om miljonlotteriet eller göra en snabb sökning på Google.

INTE på Miljonlotteriets bluff brev. Anmäl Miljonlotteriet till Konsumentverket (KO) så kanske deras bluff utskick förbjuds.

Uppdaterad 2015-09-23
Miljonlotteriet fortsätter med sina skumma försäljningsmetoder. Går att läsa idagens GP om 80-åriga Gun som blev pålurad lotter trots tveksam inspelat ljudfil.
Läs artikel Miljonlotteriet blev mardröm för Gun, 80 på GP.SE

Uppdaterad 2014-03-06
I senaste av numret av Råd & Röd kan man läsa följande artikel om ”Lottsäljare som ljuger” och det är självklart Miljonlotteriets säljare som artikeln handlar om.
Artikeln kan läsas på Råd och Röns hemsida..