tjäna pengar på shopping

Ny mobil Samsung Galaxy SIII

Idag var det dags att uppgradera min ett år gamla Samsung Galaxy SII till en Samsung Galaxy SIII. Jag köpte den blåa eller ”Pebble Blue” som Samsung kaller den. Jag gillar inte den vita och framför allt så har jag sett den vita som demoex i butiker där den vita färgen var fläckig. Mer åt det gula hållet.

Jag gillade SII och tycker fortfarande det är en kanon mobil som man ska köpa om man inte vill lägga pengar på det allra senaste. Den kommer ”garanterat” även att gå att uppgradera till Android version ”Jelly Bean”.

Hur som helst. Det lilla jag lekt med SIII visar att den är grym. Imponerande skärm med en storlek på 4,8″ och upplösning på hela 1280×720 pixlar. Med andra så klarar den lätt att visa filmer i 720p. Telefon känns snabb. Har ännu inte hunnit testa kameran men det kommer inom några dagar.

 

En recension av mobilen Samsung Galaxy SIII finns att läsa på Swedroid.se. Länk till recensionen av SGSIII.

SGSIII ska vara rätt lätt att roota och det kommer jag fixa också inom närmaste dagarna för att prova olika custom ROM. Just för att jag gillar att pilla med mina mobiler.

Har du en Samsung Galaxy SIII? Vad tycker du om den?