tjäna pengar på shopping

Ny toalettstol IFÖ Cera 3860

Tidigare i veckan bestämde sig vår andra toalettstol att börja rinna igen. Jag trodde att det ev. var flottören igen som spökade men men det verkade som att ”ventilbollen” inte höll tätt. Då toalettstolen var riktigt urgammal, en Gustavsbergs 315T, så fanns det inte så många reservdelar att få tag på och de som fanns kostade en mindre förmögenhet tex ventillboll 98kr, Universal Flottör ca 600kr.

Jag hade provat med 2 olika ventilbollar (Gustavsberg universal ventilboll samt en ”kopia”) men ingen höll tätt. Den gamla ”ventilbollen” om det nu ens var en sådan från början såg mer ut som en packning och höll tätt typ varann gång när man spolade. Vi tröttnade på att behöva hålla koll på detta så det blev inköp av ett nytt dass istället.

Den nya toalettstolen blev IFÖ Cera 3860 som fanns till kampanjpris på K-Rauta. En komplett toastol inkl sits för endast 1295kr. Det vara bara att slå till. Jag har aldrig någonsin behövt byta toalettstol innan så det var lite nervöst men efter att ha fått lite guidning av svärfar och några ”gör-så-här” guider på Internet så gick det faktiskt rätt bra. Istället för att skruva fast den nya stolen så ”limmade” vi fast den med silikon. Tydligen är detta vanligaste sättet idag att sätta fast nya toalettstolar.

Så här ser stolen ut på plats.

Toalett IFÖ Cera 3860

Snart dags att prova stolen 😉