tjäna pengar på shopping

Nyårsafton 2009

Oj vad året har gått fort. Idag är redan nyårsafton och imorgon börjar 2010. WOW.. Vart fan har tiden tagit vägen då? Ikväll är det dags för lite middag med några vänner och bekanta. Totalt 8 vuxna och 3 barn ( ålder 6 mån – 4 år). Blir väldigt intressant och trevligt. Vi har iaf städat och förberett så gott det går. Snön ligger kvar på marken och det är riktigt kallt. Runt -12C. Kan inte minnas att vi haft en sån kall nyårsafton i Göteborg dem senaste åren. Eller har jag fel?

Summering av 2009:
På det hela har det varit ett OK år. Hugo har växt och gjort framsteg och det är bra. Sånt gör mig lycklig. Han är ändå mitt allt.

Vardagsjobbet … vi nådde inte riktigt det resultat som vi hade hoppats på. Tyvärr hade vi fel strategi från början som gjorde att det gick trögt första halvåret men sen så tog vi igen det lite men det räckte in alls. Lyckades med att landa några fina affärer iaf och det är bra. Nästa år gäller det att ge järnet och visa att vi finns på marknaden och kan det vi håller på med.

Egna företaget:
Grovt räknat så har det inte varit något toppen år. Det höga priset på storsäljaren ACM WALLETkorthållare har nog skrämt iväg en del köpare. Tyvärr inget jag har kunnat påverkar utan jag har snarare lyckats hålla priset lägre än det som finns i andra länder. Däremot har SmartPad kommit igång med en del fina förfrågningar och samarbete med UF företag i Västerås. Jul försäljningen har dock inte varit lika bra i år jämfört med föra året. Litet misslyckande faktiskt. Men men .. Får se vad som händer under 2010.

Däremot har en del projekt utvecklats positivt som bla. Gratisgrejer.nu, Piller.se, Laddakontantkort.se och Vuxenbutiker.se.  Dessa sidor ska utvecklas mer under 2010 samt en del andra för dem engelsktalande  Internetanvändarna där ute. Min domänportfölj finns på XLSALE.COM  NuCo Systems  och om någon är intresserad av samarbete kring vissa av domäner hör gärna av er.

GOTT NYTT ÅR på er allihopa och vi ses och hörs i 2010.