tjäna pengar på shopping

Premiärtur husbilen påsk 2019

I början på april så hämtades husbilen från vinterförvaringen. Den startade utan några som helst problem. Turen hem till Götet gick bra.

Första riktiga turen var förra veckan då ungarna hade påsklov. Jag tog ungarna, packade bilen och drog iväg på en liten roadtrip. Frun var tvungen att jobba 🙂

Vi hamnade på First Camp i Torekov. En fin campingplats med bra servicehus och lekplatser för kidsen inkl. en hoppkudde och minigolfbana och promenad avstånd till Torekov. Det var dock inte så många som var där. Vi fick en bra plats nära havet och stannade två nätter.

Solnedgång Torekov First Camp
Solnedgång i Torekov

Sedan gick turen till Halmstad och vi fick plats på Citycamp i Halmstad. En ställplats som är ”central” och ligger utmed Nissan. Man kan inte komma närmare vattnet 😉 I och med att det var fint väder och påsken stod för dörren så var det fullt alla dagar vi var där.

Vi passade på att hälsa på mina föräldrar och min syster och hennes son. alla glada och nöjda. På fredag var det dags att bege sig hemåt då vi hade andra planer inbokade till helgen.