tjäna pengar på shopping

Summering 2018

Nu när 2018 slut ska jag försöka mig på en liten summering av vad som har hänt under det gångna året. 

Från Jan – April höll vi på med ett stort projekt för att återställa och göra ny lösning för en stor personbilstillverkare i Sverige.  Det blev klart och allt fungerade som det skulle. Det var en stor lättnad.

Vintern var kall som attans och höll i sig bra länge. Det blåste från fel håll på vårat hus och tillsammans med den stränga kylan så lyckades faktiskt ett vattenrör frysa. Men det upptäckte vi snabbt och åtgärdade så det problemet kommer inte hända igen.

Vi hämtade husbilen i April och det var riktigt nice.  Första turen gick till Hafsten Resort för en familjeträff . Därefter blev det en del turer neråt till bla Höganäs, Landskrona och Malmö. 

Självklart blev det besök på Sweden Rock och med det fina vädret var det grymt bra.  Dock var det asmycket folk.  Det var riktigt nice att bo i en stuga bara 1,5km från området.  Stugan är redan bokat till 2019! Då kommer KISS, Slayer, ZZ TOP mfl andra bra band.

I Juni hittade vi en ny husbil som vi kände direkt att den var perfekt bil för oss.  Det blev en Adria Coral XL Axess A 670 DK årsmodell 2017.  . Bilen är ca 70cm längre än den gamla och det märks. Fortfarande våningssängar där bak vilket är praktiskt när man har barn, samt en extra soffa med eget litet bord. Nu har vi ett garage som går att öppna från båda sidorna vilket vi saknade tidigare på Caradon.  Bilen har också 150hk motor och det märks att bilen är piggare.

Adria Coral XL Axess A670 DK

På semestern blev det en resa med husbilen till Tyskland där vi framför allt besökte åkparken Heide Park. Parken är till ytan 10ggr större än Liseberg. Trots att det var mycket folk så märktes det faktiskt inte. Tror den längsta tiden vi fick köa för en attraktion var 15min. De har en toppen parkering för husbilar och bussar. Gott om plats med andra ord. Parkering gick på 6 Euro för 24 timmar och man fick övernatta där också om man ville. Det behövde vi inte göra då vi hade ”bokat” plats på en ställplats inte långt därifrån.

Vi tog även en tur hemåt via Danmark och besökte i år igen Legoland. Dock var valuta kursen inte den bästa och det märktes när vi köpta biljetterna. En annan bra sak med Danmark var ett dieseln trots kassa kursen var mycket billigare än i Sverige 🙂

Sista semesterveckorna spenderades resande runt om i södra Sverige och Blekinge.

Det blev en hel del baseboll för sonen under året och även för mig. Jag siktar på att spela min första match under 2019 både i baseboll och förhoppningsvis om vi får ihop ett lag även i softball. Både sonen och spelar i Göteborg Hajarna.

Hösten gick snabbt och det fina vädret försvann fort. Sen kom vintern, dock utan snö över jul/nyår. Och nu är det redan Januari och det ljusnar mer och mer. Snart vår igen och då ska husbilen. Nu ska vi planera årets resor med bilen.