tjäna pengar på shopping

Rock Quicksand skal till Samsung Galaxy S3

Idag kom äntligen mitt paket från England. Hittade en snabb och trevlig säljare på Ebay som sålde bland annat skyddskal till Samsung Galaxy S3 i9300.  Till min SGS2 köpte jag ett skal som var gjort av TPU material och  det satt grymt och funkade bra.  Men den här gången vill jag prova nåt annat.

Rock Quicksand skal Samsung Galaxy S3 i9300

Jag fastnade för Rock Quicksand skalet.  Det ser ut att vara gjort av sandpapper men det är det icke.  Det är lite sträv yta på den men ändå behaglig. Skalet sitter som ett skin runt mobilen. Alla öppningar passar perfekt och skalet i sig är väldigt tunt.

Varför använder du skal på en sån här fin mobil?
Jag gillade känslan när SGS3 var ”naken” också. Den är som sagt inte lika ”halkig” som min gamla SGS2.  I och med att jag nog använder min mobil lite mer frekvent än vad andra gör dvs minst 8h på jobbet där kan ligga antingen på skrivbordet, fickan, ryggsäcken eller i bilen (ibland i hållaren eller på nåt annat lämpligt ställe) så vill jag gärna skydde den lite extra,  Dessutom blev den ännu skönare att hålla med Rock Quicksand skalet.

Fråga till mina besökare. Använder du något skal på din mobil och varför?