tjäna pengar på shopping

Var med och stötta Kiva.org

Vad är Kiva.org?

Kiva.org är en non-profit organisation som erbjuder mikrolån till personer eller grupp av personer från fattiga områden runt om i världen. Tillsammans med andra långivare över hela världen kan man göra stor skillnad för entrepenörer i fattiga länder.
Företag som Paypal, Google, Facebook. Visa, Lenovo och flera andra är redan med och stödjer Kiva verksamhet. Men det behövs fler.

Hur fungerar ett Kiva lån?

Du lånar ut 25 USD eller mer om du vill, till en person eller grupp som är i behov av ett mikrolån för att starta upp eller få fart på sin verksamhet. Tillsammans med andra långivare över hela världen får denna person eller grupp den summa som de behöver. Lånet amorteras sedan långsamt tillbaka på ditt Kiva konto. Du har sen möjlighet att ta ut pengarna eller låna ut dem igen till nya personer som behöver lån. Du ser hur återbetalningen fortlöper på din egna sida på Kiva.org.

Hjälp till att stötta Kiva.org

Just nu under en begränsad tid får alla som blir nya medlemmar 25 USD att låna ut. Dessa pengar kommer från en av Kiva’s sponsorer. Kampanjen går ut på att få fler intresserade för Kiva och dess verksamhet.

Klicka här för att läsa mer och bli medlem du med.