tjäna pengar på shopping

Min domänportfölj på XLSALE.COM

Jag har en rätt ”stor” domänportfölj som innehåller i mina ögon rätt bra domäner inom olika TLD som .COM , .NU , .SE. En stor del av dessa domäner är och har varit tänkta att användas till diverse projekt som antingen ligger på is eller där tiden inte räcker till att utveckla projekten. Dygnet har ju trots allt bara 24 timmar och det är många olika måsten som slåss om den tiden.

För dem intresserade så finns mina domäner listade på en speciell portfölj sida: XLSALE.COM . Just nu ligger det runt 75st olika domäner och jag tar gärna emot bud, bytesförslag och förslag om samarbete kring några av domänerna. En del har aktiva sidor som genererar en del inkomster 🙂

Uppdaterat:
Pluginet som används på XLSALE för att lista alla domäner funkar tyvärr inte med senaste versioner av WordPress. Därmed krävdes en manuell lösning och numera hittar man en del domäner till salu på NuCo Systems – Domämner till salu.