tjäna pengar på shopping

Test av Voddler

Igår fick jag äntligen tag på en invite till Voddler. Hur lyckades jag med detta? Jag bytte en av mina Google Wave invites mot en Voddler invite. (Besök Gratis Grejer om du vill vinna en Google Wave invite).

Så igår kväll testade jag lite för att se om tjänsten var nåt att ha. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Utbudet idagsläget består av ett hundratals filmer inom lika genre. En del gamla blandade med relativ nya filmer (2008). Kvalitén var det definitivt inget fel på. Filmerna såg bra ut på min 24″ TFT med 1900×1600 upplösning.

Enda irritations momentet är att allt styrs via tangentbordet och inte via musen. Sen kan man inte söka efter filmer men en sökfunktion är tydligen på gång. Det samma gäller fliken ”serier”.

Voddler är en spännande tjänst och jag ser fram emot att se hur den blir när BETA stämpeln försvinner och alla får tillgång till tjänsten. 🙂

Uppdaterad 091030
Igår släpptes MAC klienten av Voddlers programvara . Precis lagom till helgen.  Då jag även även 2st MAC så har jag provat och måste säga att det funkar på MAC också. 🙂

Snart så behövs ingen invite heller då Voddler kommer öppna för alla.  Är du kund hos Bredbandsbolaget så har du redan tillgång till Voddler. Grattis!

4 svar på ”Test av Voddler”

  1. Jag gör gärna som du, byter en wave-invite mot en Voddler. Tror jag dubblar faktiskt. Två stycken Wave-invites bytes mot en Voddler. Maila till vispop hos gmail

    • Tyvärr har jag inga egna Voddler invites. Lycka till med sökandet. Dock tror jag inte det dröjer så värst länge till innan ALLA får tillgång till Voddler om man ska tro deras uttalande häromdagen.

Kommentarer är stängda.