tjäna pengar på shopping

Nytt gamingtangentbord QPAD MK-85

För några dagar sedan bestämde sig mitt trådlösa Microsoft Wireless Elite tangetbord att lägga av på heltid mitt under
Battlefield 4 spel. Här kan vi verkligen snacka om sitting duck 😉
Efter lite letande lyckades jag gräva fram ett äldre Labtech USB tangentbord som jag nu använt sen dess. Det går helt enkelt inte att spela på och duger hyfsat till att skriva på.

Efter lite letande och funderande bestämde jag mig att det var nog dags att skaffa ett tangentbord med mekaniska brytare. Dessa mekaniska brytare finns i 4 olika färger (svart, röd, brun och blå) och har olika egenskaper.
Idag är mekaniska brytare praktiskt taget synonymt med Cherry-brytare och kallas ofta för Cherry MX. För mer info om de olika brytarna rekommenderas ett besök Sweclockers forum och inlägget om mekaniska tangentbord.

Qpad MK85 och QH-80

Tangentbordet MK-85 levereras med bruna Cherry MX mekaniska brytare. Har provat att spela och skriva på det en stund och jag gillar det redan. Man kan man ställa in bakgrundsbelysning i olika styrkor. Tangentbordet har även 2st USB portar (direct through) och även ingång & utgång för hörlurar och mikrofon. Handledsstöd ingår och alla kontakter är guldpläterade.

NetonNet har just nu ett paketerbjudande på mekaniskt tangentbord Qpad MK85 plus headset Qpad QH-80 samt Kaspersky Internet Security 2013 för det trevliga priset 1295 kr. Enbart MK-85 kostar 1245 Kr. Så detta verkligen ett kap!