tjäna pengar på shopping

Phonehouse SMS spammar

Phonehouse har börjat SMS spamma sina kunder oavsett om de har accepterat detta eller inte.

Jag bytte in en mobil för 2 år sen och nu i somras köpte jag en ny Samsung Galaxy S4 Active hos Phonehouse.
Dessa mobiler i direkt i deras butiker, med kortbetalning och utan abonnemang. I samband med köpet var jag tvungen att ange ett mobilnummer då jag gjorde ett sk. inbyte. Det står ingenstans i deras villkor att de får/kan använda mobilnumret till marknadsföring. Likt förbannat har jag fått flertal SMS om diverse kampanjer och skit som jag inte vill ha. Det inkluderas ingen information om hur man avslutar deras SMS utskick.

Deras kundtjänst lovar att mitt nummer är borttaget. Förra fredag kom det återigen nytt spam SMS från Phonehouse. Har återigen mailat deras kundtjänst för att jag vill ha deras svar dokumenterat. Än så länge inget svar.

Se upp med detta när ni ska handla på Phonehouse. Jag kommer ALDRIG mer att handla hos Phonehouse. De har fått sina chanser.
Läs gärna om min tidigare erfarenhet av Phonehouse kundservice.