tjäna pengar på shopping

HBO släpper abonnemang ala Spotify

För några veckor kunde vi läsa att Netflix kommer till Sverige med sin streaming tjänst. Netflix ska lanseras i Sverige, Norge, Finland och Danmark innan 2012 är slut. Netflix har ännu inte gått ut med vad tjänsten kommer att kosta men det blir nog en månadstjänst precis som i USA.

Nu kommer även HBO också erbjuda sin streaming tjänst till bla Sverige. Mer info kommer finnas på HBOnordic.com hemsida. HBO släpper Spotify-liknande abonnemang där man betalar 100 kronor i månaden för att titta på så mycket tv-serier man vill.

Så här står det bland annat i artikel på IDG.se

Tanken är att man ska kunna se hela säsonger och vi har fått ett till alternativ till olaglig nedladdning av tv-serier. Tidigare har problemet varit att nya avsnitt inte släpps direkt i Sverige, HBO tänker förse sina användare med nya avsnitt inom några timmar efter att de släppts i USA. Alla serier kommer erbjudas textade.

Både Netflixs och HBO tjänster fungerar på säväl datorer, smartphones (IOS och Android), surfplattor (Android och IPAD), pelkonsoler (Xbox 360 och Playstation 3).

Hösten kommer bli mycket spännande och jag hoppas att tjänsterna släpps snart.

Vad är era tankar om detta?

2 svar på ”HBO släpper abonnemang ala Spotify”

    • Absolut för oss serie och film junkies =)

      Kul att de dyker upp fler lagliga alternativ och framför allt snabbare tillgång till de senaste avsnitten.

      Som sagt.. Hösten blir spännande på alla sätt!

Kommentarer är stängda.